diumenge, 27 de desembre de 2009

COED, el Setmanari

L’última setmana de COED vàrem acabar les dues sessions d’exposicions sobre el territori els dies 15 i 22 de desembre del 2009.

Les exposicions van ser molt interessants i algunes més dinàmiques que altres. El dia 22 de desembre del 2009, en Sergi Aznar i jo, Marc Escolar, vàrem exposar sobre el territori de Tiana situat al Maresme.

L’exposició que més em va agradar va ser sobre la del Camp Nou realitzada per en Didier Derch i en Jordi Vinyals, on van introduir el tema amb un Power Point molt aconseguit amb enllaços i animacions diverses.

La classe de gran grup, el dia 17 de desembre del 2009, la Imma ens va parlar sobre l’examen, que entraria, que havíem de mirar-nos i també es van posar en comú els apunts per tal de poder començar a estudiar el més aviat possible la seva assignatura.

L’últim punt tractat per la professora Imma Gómez va ser el blog. Ens va recordar que l’entrada de “Qui ets tu?” hi ha molta gent que l’ha fet malament, com s’hauria de modificar i fins quin dia tenim per acabar de repassar els últims detalls del blog, el dia 30 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada