diumenge, 6 de desembre de 2009

Seminari del 02 i 03 de desembre del '09

La primera sessió de seminari del 02 de desembre del ’09 en Xavi Àvila ens va deixar mirar els treballs de l’Elogi de la feblesa encara no puntuats. Després ens va explicar la segona tanda d’actualitat educativa que només es centra en l’aprofundiment de la notícia.

Aquesta activitat s’ha de realitzar seguint les següent pautes:

- Escollir una notícia.
- Realitzar una lectura detallada.
- Mirar la notícia en altres diaris.
- Mirada crítica (qüestionar-se les implicacions de la notícia).
- 10 minuts per presentar la notícia.


A en Sergi Aznar i a mi, Marc Escolar, ens toca presentar-la el dia 17 de desembre del ’09, el mateix dia que el grup de l’Àlvar Ibáñez, l’Anna Ribó i la Laura Fernández.

Quan la classe estava apunt de finalitzar en Xavi Àvila ens va donar permís per fer un berenar el dijous 03 de desembre del ’09 pel motiu del seu sant, Sant Francesc Xavier.

La segona sessió va començar amb molta al·lèrgia. Els companys dels altres seminaris ens envejaven, ja que en Javier va fer una Txis, un pastís de formatge i bacó amb pipes pelades per sobre, boníssim!

En Xavi Àvila va portar els Cacaolats, en Miquel Peiró els plats de plàstic, la Núria Torres magdalenes i ensaïmades, la Elena Joaquín va portar les patates, en Jordi Vinyals el refrescos,etc., i jo vaig portar una caixa de la Dori Dori amb croissants variats.

Però va durar poc, els altres seminaris ens van envair i buidar les provisions. L’Oriol Pallejà va ser advertit per la Mar Esteve per menjar-se els croissants de tres en tres. I en Marià Baqués va fer una entrada triomfal seguit del seu seminari.

Una vegada enllestit el berenar amb motiu del sant d’en Xavi Àvila vàrem parlar sobre quina activitat fer per l’amic invisible i vam decidir fer el “Pongo” invisible, que ve de la paraula “¿donde lo pongo?” . Així reciclem objectes que tenim per casa i no hi ha despeses materials ni econòmiques.

La segona hora de la classe és confidencial, espero que ho entengueu.

1 comentari:

  1. Com és que la teva interveció s'assembs'assembla tant a la que el Sergi titula "Seminari del 2 i 3 de desembre?"

    ResponElimina