diumenge, 27 de desembre de 2009

Seminari del 16 i 17 de desembre del '09

Les ultimes sessions del seminari han estat peculiars.

La primera sessió del 16 de desembre del 09 l’Àlvar, la Laura i l’Anna van presentar la seva actualitat educativa sobre els símbols religiosos a les aules. Per poder-nos presentar aquesta notícia es van basar en el judici transcorregut a Itàlia on un cap de família va denunciar a una escola pública per tenir creus cristianes a les aules.

La segona actualitat educativa ens la van presentar l’Elena i la Carolina. La seva notícia tractava el tema de la sexualitat a les aules, la van enfocar des del punt de vista d’una estudiant prenyada i què ha de fer en el cas de quedar-se en estat i si això és una conseqüència de la poca informació sexual que reben a les aules.

Després de l’actualitat educativa vàrem parlar sobre el llibre “Va de mestres”, el qual s’havia de llegir per aquest mateix dia. En Xavi Àvila ens va demanar que llegíssim un fragment dels nostres treballs per tal de poder escoltar les nostres reflexions sobre els diversos temes tractats en el llibre.

La segona sessió, dijous dia 17 de desembre del 09, en Sergi Aznar i jo, Marc Escolar, vam presentar l’actualitat educativa sobre la notícia “Los ordenadores de Zapatero provocan miopia”. Aquesta notícia surt de la Generalitat Valenciana on demanen la clausura dels ordinadors a les aules de 5è, al·legant que provoquen miopia. Això és una crítica del Partit Popular per desacreditar la tasca del president Jose Luis Rodríguez Zapatero.

La segona part de la classe vàrem anar a cantar les nadales que havíem preparat pels demés seminaris. Després v am repartir-nos els “Pongos” (objecte de casa sense valor) i per acabar el últim dia de seminari tots els grups vam fer un berenar.

A continuació el Power Point sobre la nostra actualitat educativa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada